“Kulen Novosel” iz Gata Šampion ovogodišnje Kulenijade u Požegi

“Kulen Novosel” iz Gata Šampion ovogodišnje Kulenijade u Požegi

Nakon stručnog ocjenjivanja uzoraka na 43. Kulenijadi u Požegi, koja je kao takva gastro manifestacija najstarija u Republici Hrvatskoj ocijenjeni su uzorci najboljih među najboljima.

Kulenijada je okupila više od 59 proizvođača tradicijskog specijaliteta koji su došli iz različitih mjesta Slavonije, ali i iz Karlovačke županije, Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Grada Zagreba.

Šampionom 43. požeške Kulenijade proglašen je “Kulen Novosel” iz Gata, a zlatne plakete osvojili su i članovi obitelji Novosel, Fides i Kristijan, sada već odrasla djeca koja su aktivna u redovnom radu OPG Kulen Novosel.

Čast nam je što se naše znanje, iskustvo, tradicija i trud, ali i mladost redovno prepoznaju na renomiranim natjecanjima. To nam je svima dodatan poticaj i priznanje zbog kojeg moramo ustrajati i nastaviti proizvodnju prema našem tradicionalnom, ali posebnom receptu.

Slađan Novosel, vlasnik OPG Kulen Novosel i ponosan otac Fides i Kristijana.

Svi nagrađeni kuleni bili su predstavljeni građanima u subotu u Šetališnoj zoni u Požegi. Svi posjetitelji mogli su degustirati naše proizvode, ali posebno nas je obradovao broj narudžbi. Osim priznanja i plaketa, to nam je najbolji pokazatelj da odlično radimo svoj posao.